Pályázati tanácsadás vállalatoknak

Cégünk teljes körű és díjmentes pályázati tanácsadást nyújt vállalatok részére DMS One dokumentumkezelő rendszerek beszerzése esetén. A GINOP-3.2.2 pályázati forrásból a DMS One által forgalmazott dokumentumkezelő szoftverek is finanszírozhatók, így most jelentős kedvezménnyel vezethet be iratkezelő rendszert.

A GINOP 3.2.2 pályázat feltételei és előnyei

A GINOP 3.2.2 pályázati forrás keretében egyedülálló lehetőség nyílik így a mikro-, kis- és középvállalatok számára, hogy megújuljanak és korszerűsíthessék informatikai eszközeiket. A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megvalósuló projekt célja, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy vállalat életében, amely kiváltja a hagyományos papíralapú feladatvégzést, így dokumentumkezelő és munkafolyamat-támogató szoftverek beszerzését.

  1. Pályázati határidő A GINOP 3.2.2 pályázat 2019. március 9-ig vagy a 48,2 milliárd forintos büdzséig érhető el.
  2. Kik pályázhatnak? Mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, akiknek megvan egy lezárt teljes üzleti éve, és statisztikai létszáma az elmúlt két évben legalább 2 fő volt.
  3. Fontos pályázati feltétel A pályázás feltétele, hogy a pályázó a Közép-magyarországi régión kívül (is) rendelkezzen székhellyel, vagy működő fiókteleppel.
  4. Vissza nem térítendő támogatás mértéke Minimum 1 millió, maximum 24 millió forint vissza nem térítendő támogatás hívható le, min. 1.250.000 Ft, max. 37,5 millió Ft kötelező kölcsön mellett. Legalább 10% önerőt szükséges hozzá.
  5. A szerezhető támogatás mértéke A pályázati konstrukció keretében szerezhető támogatás mértéke függ a tavalyi év nettó árbevételétől, a jelenlegi alkalmazottak számától, valamint az informatikai fejlesztés típusától.
  6. Elszámolható fejlesztések A pályázatban elszámolható a dokumentumkezelő szoftver díja, illetve annak bevezetési költségei, egyszerű, irodai infokommunikációs eszközök költségei (legfeljebb 20%-ig), valamint az ezekhez kapcsolódó képzések.

Miért a DMS One dokumentumkezelő rendszere?

A jó szoftver csak az alap. A rendszerbevezetés akkor lesz sikeres, ha a szállító kiforrott szoftverbevezetési módszertannal, szakmailag felkészült tanácsadó kollégákkal operál, és folyamatos fejlesztésekkel, szerteágazó integrációs lehetőségekkel, valamint rugalmas ügyfélszolgálattal áll az ügyfelek rendelkezésére. Mi a DMS One-nál ebben hiszünk. Nézze meg, mi hogyan dolgozunk!

Olvasson további érdekes tartalmakat!

Szakértői támogatás

A különböző működési környezetek, az eltérő iratkezelési folyamatok és egyediségek kezelése kihívás elé állítja szakembereinket. Magas szakmai tapasztalattal és kiemelkedő iratkezelési, illetve informatikai kompetenciákkal rendelkező tanácsadóink mindig megtalálják szervezete számára a legjobb megoldást.

Részletek

Egyedi fejlesztések

Potenciális és meglévő ügyfeleink számára is biztosítjuk az egyedi rendszerben való gondolkodást. Folyamatosan alkalmazkodunk a különböző működési környezetekhez, az eltérő iratkezelési folyamatokhoz és egyediségekhez. Dokumentumkezelő szoftvereink maximálisan a szervezet igényeire, munkafolyamataira szabhatók.

Részletek

Integráció

Hivatali kapu, SZEÜSZ-ök, vállalatirányítási, ügyviteli, gazdasági, pénzügyi rendszerek, dokumentumhitelesítő és irodai alkalmazások. Mára több mint 50 különböző szoftverrel integráltuk iratkezelő rendszereinket, így az Önök bejáratott üzleti szoftverei, szakrendszerei sem okoznak majd problémát.

Részletek

Keresse a DMS One-t a legjobb megoldásért!

Szívesen válaszolunk egy felmerülő kérdésre, összeállítunk egy egyedi árajánlatot vagy tanácsadóink segítségével feltérképezzük Önöknél a jelenlegi iratkezelési szokásokat, hogy aztán a megfelelő rendszert ajánlhassuk szervezete számára!

Kapcsolatfelvétel Demókérés