SAP BUSINESS ONE összeköttetés

professzionális dokumentumkezeléssel tökéletesített ERP

A fejlett vállalatok az erőforrások megfelelő elosztása és felhasználása érdekében vállalatirányítási rendszerrel támogatják core folyamataikat, sőt az optimális működés érdekében pénzügyi, gazdálkodási, minőségbiztosítási célszoftvereket is használnak. Mivel mindegyik szoftverrel támogatott terület dokumentumokkal dolgozik, az iratanyagok egységes kezelése érdekében érdemes egy olyan dokumentumkezelőt is alkalmazni, amely összehangoltan működik az említett rendszerekkel.

A DMS One dokumentumkezelő szoftvereit már több mint 50 rendszerrel integrálták

A DMS One Ultimate dokumentumkezelő SAP Business One modullal kiegészítve beépül a népszerű ERP szoftver főmenüjébe és egy új mappában jeleníti meg a dokumetumkezelésre vonatkozó parancsokat. A beépülő új funkciók továbbá felugró ablakokon keresztül válnak elérhetővé azokban az esetekben, amikor az SAP Business One-ban valamilyen dokumentummal kapcsolatos intézkedést hajt végre a felhasználó. A DMS One szoszftvermodul az alábbi SAP Business One objektumokba integrálódik:

 

• Ajánlat • Vevői rendelés • Szállítás • Vevői visszáru • Kimenő számla • Kimenő előszámla • Megrendelés • Árubeérkezés • Visszáru • Bejövő előlegszámla • Bejövő előszámla • Üzleti lehetőség • Szervizhívás •

További információt kérek

 

SAP Business One modullal az ERP rendszerben maradva könnyedén iktathatók és archiválhatók a beérkező és kimenő dokumentumok. Ezek a műveletek azért is egyszerűek, mert a szoftver – amennyiben eléri a megfelelő információkat – előre kitölti a kísérő adatmezőket.

Tehát a munkafolyamatok meghatározott pontjain közvetlen adatcsere valósul meg az SAP és a DMS rendszere között, ami elkerülhetővé teszi a kettős adatrögzítést, ezzel hibalehetőségeket zár ki és csökkenti az adminisztrációs terheket.

Mérje fel cége kihasználatlan erőforrásait! A humánerőforrás és a gyártókapacitások racionalizálása mellett a munkaszervezésre is érdemes figyelmet fordítani. A szoftverek közötti kommunikáció fejlesztése lerövidíti a munkafolyamatokat.

Ön se végeztesse el kétszer ugyanazt a munkát, használja ki jobban rendszereit! Az adatszinkronizációnak köszönhetően a szakrendszer számára azonnal elérhető a dokumentumkezelő szoftverben rögzített információ, és fordítva.

Spóroljon a kattintásokkal! A dokumentumkezelő rendszerbe való belépés nélkül is megnyithatja a szükséges dokumentum képét. Felejtse el a programok közötti váltást, a ki- és belépdelést és használja a szakrendszer felületén megjelenő dokumentumkezelő modult!

 

Milyen előnyei vannak még annak, ha a dokumentumkezelő rendszer integráltan működik a vállalatnál használt célszoftverekkel?

  • A szakrendszerek közötti gördülékeny dokumentumkezelési közreműködés felgyorsítja a munkát.
  • Soha nem látott rendszer alakítható ki a vállalat dokumentumok és iratok tengerében. Az anyagokat csak egyszer kell betenni a helyükre, onnantól mindig megtalálhatók, könnyen visszakereshetők, semmi nem veszik el.
  • A dokumentumokban foglalt lényeges adatokból, számosorkból olyan adatbázisokat lehet felépíteni a dokumentumkezelővel, amelyek segítenek például egy ártárgyalásra történő felkészülésnél vagy bármilyen döntéshozatalnál.

Képzelje el, hogy perceken belül hozzáfér ahhoz a 4 vagy 5 éve használt dokumentumhoz, amibe jó lenne ugyan betekinteni, de ez elmarad, mert túl bonyolult elővenni. A DMS One rendszereivel minden azonnal kiemelhető az elektronikus irattárból.

Ez a lehetőség nélkülözhetetlen egy olyan vállalatnál, ahol gyors és megalapozott döntésekre van szükség. A különböző szakrendszerekben keletkezett adatok a DMS One szoftverével könnyedén beemelhetők a munkafolyamatokba. A dokumentumkezelő rendszer ráadásul egy olyan vállalati szoftver, ami megfelelő jogosultságkezeléssel az alkalmazottak széles köre számára tehető elérhetővé.

 

A DMS One dokumentumkezelő szoftvereit több mint éve folyamatosan fejlesztik, melynek során mindig elsőrangú szempont volt az integrálhatóság. Ezt erősíti az SAP Busienss One modul is. A fejlesztés készen áll és rövid idő alatt bekapcsolható.

Segítünk rendbe tenni vállalata dokumentumkezelését és irányítását!

A DMS One Zrt. több mint 20 éve támogatja megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat. A dokumentumok között kiemelt figyelmet fordítunk a szerződéskezelés, a számlajóváhagyás problémáira és a folyamatok elektronikus menedzselésére. Szoftverünket több mint 70 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük pénzügyi, ügyfélkapcsolati, HR és irodai szoftverekkel is. Hisszük, hogy kiforrott bevezetési módszertanunk, valamint tanácsadó kollégák szakmai felkészültsége 100%-ban sikeres bevezetést eredményez. Önnek is segíthetünk?

Kapcsolatfelvétel Demókérés