Miért jöjjön el?

A digitális transzformáció szektorokon átívelő módon érinti a nagyvállalati élet mindennapi működését a dokumentumkezeléstől és tárolástól kezdve a számlázáson át a home office-on keresztül az ügyfél front-endekig. Aki nem digitalizál, csúnyán le fog maradni a hatékonysági versenyben, sőt, az állami szférában is óriási szükség van a digitális megoldások gyors térnyerésére. A belső folyamatok papírmentesítése, a digitális számlakezelés is alapvető menedzsmentcél, mégis sok még itt is a teendő, a digitális és papíralapú adatok tárolása is nagy kihívást jelent.

 

A digitális transzformációban nagy tapasztalattal rendelkező cégek, szállítók, szakértők színe-java vonul fel a Portfolio legújabb, DIGITAL TRANSFORMATION 2022 konferenciáján.

ÉRDEKEL A KONFERENCIA


A tudás átadása felelősség, ebben elkötelezettek vagyunk.


A folyamatos fejlesztések mellett elkötelezett hívei vagyunk a szakmai tudás átadásának és a szakértői támogatásnak, legyen szó az évek alatt felhalmozódott tapasztalatokról, az aktualitásokról és a megoldandó kihívásokról, a várható fejlesztési irányokról, vagy éppen a terjedőben lévő innovatív technológiákról. Igyekszünk megtalálni azokat a fórumokat, amelyeken keresztül a legszélesebb körben érhetjük el az érdeklődőket.

A Portfolio DIGITAL TRANSFORMATION 2022 konferencián kollégáinkkal is találkozhatnak:

 

Keynote Speech – Varga László, üzletfejlesztési igazgató:

“A szigetszerű digitális megoldásokat fel lehet fűzni egy jól átgondolt horizontális transzformációra.”

Panelbeszélgetés – Kiss Péter, szakmai igazgató:

“Mire kell figyelni a modern technológiák alkalmazása során?”

Előadás – Piskóti Dalma, DMS szaktanácsadó

A dokumentumkezelés helye a digitalizált üzleti folyamatokban. Üzleti példák, jó gyakorlatok, modellek.

Vegyen részt Ön is a Portfolio DIGITAL TRANSFORMATION 2022 konferencián!

Színvonalas szakmai előadások, érdekes panelbeszélgetések hazai és nemzetközi nagyvállalatok digitális transzformációval foglalkozó szakembereivel és top felsővezetőivel a digitalizáció üzleti előnyeiről, a digitalizációs háttérfolyamatokról és a már jól bevált gyakorlatokról. A hibrid konferenciát nemcsak a helyszínről, hanem otthonából, az irodából is nyomon követheti!

Megnézem a programot!