Forrás-SQL integráció – dokumentumkezeléssel tökéletesített ügyvitel

Egy sikeres vezető felméri cége vagy intézménye kihasználatlan erőforrásait, amelyek veszteséget jelentenek. A humánerőforrás és a gyártókapacitások racionalizálása mellett a munkaszervezésre is érdemes figyelmet fordítani és kihasználni például a rendszerintegrációban rejlő lehetőségeket. A szoftverek közötti kommunikáció fejlesztése lerövidít bizonyos munkafolyamatokat, az adminisztráció területén például rengeteg erőforrást szabadít fel. Érdemes úgy kialakítani az adatrögzítési teendőket, hogy ne kelljen ugyanazt az információhalmazt kétszer vagy akár többször is felvinni a különböző szoftverekbe.

A DMS One Forrás-SQL integrációt megvalósító modulja leszámol a többszöri adminisztrációval.

A DMS One dokumentumkezelő rendszerei kapcsolódnak az ügyviteli szoftverek piacán népszerű Forrás-SQL szoftverhez. Az így létrejövő dokumentumkezelési közreműködéssel megvalósul például a partnertörzs adatok, a számlaadatok, a szerződéses adatok szinkronizációja.

További információt kérek

 

A Forrás-SQL rendszert ma már több mint 1000 cég illetve költségvetési/közigazgatási intézmény használja a könyvelési, pénzügyi, gazdálkodási, logisztikai, termelési és egyéb feladatainak kezelésére. A DMS One dokumentumkezelő rendszereit ugyanebben a körben több ezren alkalmazzák. A két szoftver integrált működése jellemzően egyedi igények mentén valósul meg.

Ön se végeztesse el kétszer ugyanazt a munkát, használja ki jobban rendszereit!

Az integráció azon túl, hogy csökkenti az adminisztrációs terheket, a működést és a döntéshozatalt is támogatja:

A működést meghatározó ügyek szinte mindig valamilyen dokumentumban öltenek testet (számla, szerződés, garancia, terv, szabályzat… stb). Ez, az ügyviteli rendszerben is megforduló és formálódó iratanyagtömeg akkor lesz a működés és a döntéshozatal hasznos háttere, ha egy jól strukturált, jól kereshető adatbázist épül belőle. Ezt a dokumentumekezelő rendszer képes felépíteni. Az ügyviteli rendszerrel integrált működés az adatok szinkronizációján keresztül segíti, hogy minél naprakészebb, pontosabb legyen ez az adatbázis.

Milyen előnyei vannak még annak, ha a dokumentumkezelő rendszer integráltan működik a vállalatnál vagy intézménynél használt célszoftverekkel?

  • A dokumentumokban foglalt lényeges adatokból, számosorkból olyan adatbázisokat lehet felépíteni a dokumentumkezelővel, amelyek segítenek például egy ártárgyalásra történő felkészülésnél vagy bármilyen döntéshozatalnál.
  • A különböző szakrendszerekben keletkezett adatok a DMS One szoftverével könnyedén beemelhetők a munkafolyamatokba. A dokumentumkezelő rendszer ráadásul egy olyan vállalati szoftver, ami megfelelő jogosultságkezeléssel az alkalmazottak széles köre számára elérhető.

A DMS One Zrt. több éves, kiforrott partnerkapcsolatban van a legtöbb szakrendszer, így a Forrás-SQL ügyviteli rendszer szállítójával is. Ez még egyszerűbbé teszi a szoftverek összehangolását és a felmerülő speciális igények kezelését.

Segítünk rendbe tenni vállalata dokumentumkezelését és irányítását!

A DMS One Zrt. több mint 20 éve támogatja megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat. A dokumentumok között kiemelt figyelmet fordítunk a szerződéskezelés, a számlajóváhagyás problémáira és a folyamatok elektronikus menedzselésére. Szoftverünket több mint 70 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük pénzügyi, ügyfélkapcsolati, HR és irodai szoftverekkel is. Hisszük, hogy kiforrott bevezetési módszertanunk, valamint tanácsadó kollégák szakmai felkészültsége 100%-ban sikeres bevezetést eredményez. Önnek is segíthetünk?

Kapcsolatfelvétel Demókérés