Adatmigrációs modul – Vigye át az előzményeket, mindent egy helyre!

Megismerte és bevezetné a DMS One dokumentumkezelő szoftverét? Nem kell tartania a váltástól. Noha az adatátvitel kritikus pont a szoftvert cserélő vagy bevezető cégek számára, a DMS One-nál már kész van a módszertan és rendelkezésre áll a tudás ezekhez a folyamatokhoz. Legyen körültekintő és dolgozzon a legtapasztaltabb dokumentumkezelő fejlesztővel! Nem kell egyedi fejlesztésben gondolkodnia. A DMS One 15 éves tevékenysége során a hazánkban fellelhető összes, ebben a körben alkalmazott programból migrált már adatokat a saját szoftverébe, így az Ön vállalata által használt rendszer sem jelenthet problémát.

 

Migrációs Szerver Modullal meghatározott struktúra alapján,

adatokat importálhat a DMS One dokumentumkezelő rendszerébe.

 

Hogyan fogjon bele?

Az adatmigrációt egy dokumentumkezelő rendszer bevezetése során mindenképp javasolt külön projektként kezelni. A folyamat időt és humánerőforrást igényel. Meg kell határoznunk az migrációba bevont iratok körét. Minél tovább megyünk vissza az időben, annál nagyobb valószínűséggel találunk rossz minőségű, strukturálatlan, nehezen átültethető adathalmazt. Az átvenni kívánt metaadatok tekintetében is érdemes az ésszerű minimumra (iratok beazonosításhoz szükséges adatok) törekedni, de fontos szempont az is, hogy ezek strukturáltságából és minőségéből ne engedjünk.

 

Adatmigrációs tanácsadás

A DMS One szakemberei tanácsaikkal rendelkezésre állnak az adatmigrációs folyamat beindításánál. Kérjen útmutatást az adatelemzéshez és a migráció megszervezéséhez! Tudja meg a legtapasztaltabb specialistáktól, milyen struktúrában és hogyan töltheti be régi metaadatait a DMS One rendszerébe. A váltás lehetőség! Újrarendezheti dokumentumait, átlátható, könnyen kezelhető adatbázist alakíthat ki. Szakértő kollégáink segítenek a tesztbetöltéseknél és a betöltések validálásánál is készek átadni a legjobb gyakorlati tapasztalataikat.

További információt kérek

 

Adatmigrációs módszertanunk

Módszertanunkat úgy alakítottuk ki, hogy az adatmigráció bármikor elvégezhető legyen. Nem akadnak meg a folyamatai, ha a DMS One dokumentumkezelőjének éles indítása előtt nem ért az adatátviteli projekt végére. A programbevezetés után – akár a napi munkafolyamatokba illeszthetően is – folytatható az adatmigráció, amennyiben annak jól kidolgozott, működő formája a gyakorlatban már rendelkezésre áll.

 

Az ügyfél feladata az adatmigráció során

Felhívjuk figyelmét, hogy az adatmigrációt az ön cégének/intézményének kell elvégeznie vagy elvégeztetnie egy harmadik féllel. A DMS One tanácsadó szakemberei az adatátvitel gyakorlati megvalósításában nem vesznek részt, nem végzik el az adatmigrációt. Az adatok kinyerése a régi rendszerből, az adathalmaz megtisztítása és betöltése az új dokumentumkezelő szoftverbe az ügyfél feladata. A forrásrendszer feltérképezése, visszafejtése és az adatlogikai megfeleltetés is az ügyfél felelőssége.

 

A Migrációs Szerver Modul csomag megvásárlása tartalmazza:

  • az adatmigrációhoz szükséges szoftvermodult,
  • a migrációs projekthez szükséges szakmai tanácsadást,
  • hasonló migrációs projektek mintáit,
  • adatátvitelt egyszerűsítő offline validálót.

 

Egy jól indított és körültekintően levezényelt adatmigrációs projekt végén metaadatai megfeleltethetők lesznek a DMS One dokumentumkezelő rendszerének. Ez lehetővé teszi, hogy a Migrációs Szerver Modul segítségével önállóan tudjon migrálni, vagy rábízhassa az adatátviteli feladatokat egy harmadik félre.

Segítünk rendbe tenni vállalata dokumentumkezelését és irányítását!

A DMS One Zrt. több mint 20 éve támogatja megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat. A dokumentumok között kiemelt figyelmet fordítunk a szerződéskezelés, a számlajóváhagyás problémáira és a folyamatok elektronikus menedzselésére. Szoftverünket több mint 70 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük pénzügyi, ügyfélkapcsolati, HR és irodai szoftverekkel is. Hisszük, hogy kiforrott bevezetési módszertanunk, valamint tanácsadó kollégák szakmai felkészültsége 100%-ban sikeres bevezetést eredményez. Önnek is segíthetünk?

Kapcsolatfelvétel Demókérés